Svetsman i norr

Svetsman i Norr AB startades i Luleå för drygt 20 år sedan. Verksamheten flyttades till ”Guldstaden” Skellefteå där verksamheten drivs vidare med kunden i fokus. Vi har över 30 års erfarenhet i industrin inom svets-, maskin-, fordons-branschen. Vårt arbetsfält är i dagsläget från Örnsköldsvik i söder och till Kiruna i norr, men uppdrag över hela Sverige kan utföras.

Kontaktuppgifter

Telefon 070-357 01 21

e-post info@svetsmaninorr.se

Lager

Hedgatan 28, 

931 49 SKELLEFTEÅ

Ekonomifrågor

C/O NPB Administration

Truckgatan 1

931 36 SKELLEFTEÅ

Övrigt

Bankgiro: 5130-8021

Org.nr 559071-3971

VAT 559071397101

Täthetsprovning

Bra att veta

LEVERANS SAMMA DAG
Vid behov av produkter förutsatt att det är lagervara sker leverans samma dag om order inkommer senast kl. 14.00 med Bussgods till Ångermanland, Västerbottens län och Norrbottens län.

Vi försöker alltid att vara anträffbara för våra kunder för att ge råd snabbt. Om ärendet inte är brådskande och ni vill vara säker på ett svar, så föredrar vi en första kontakt via mail – info@svetsmaninorr.se .

Oavsett vad det gäller så kontakta oss gärna, det kan löna sig.

Vi innehar både SSG Entré och certifikat för heta arbeten

Täthetsprovning

Vi hjälper er att välja rätt produkt och metod till rätt typ av material  och ser till att ni får kunskap om hur den skall användas på bästa och säkraste sätt.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER